Waar staan we voor?

Het Lab helpt organisaties en bedrijven om helder, direct en vanuit het hart te communiceren. Goede vormgeving is een voorwaarde voor een geslaagd communicatieproces. Kijken door de ogen van de doelgroep, dat is waar we goed in zijn. 
We denken kritisch mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot verrassende en doeltreffende resultaten. Van concept tot campagne, van identiteit tot website: altijd aansprekend, helder en functioneel.

Het Lab onderzoekt

Communiceren is geen ‘harde’ wetenschap. Er komt veel gevoel en ervaring bij kijken. Die ervaring hebben we opgedaan in de vele jaren dat we voor bedrijven en maatschappelijke organisaties werken. De praktijk verandert voortdurend en soms razendsnel. We zien ons bureau als een laboratorium waar we die veranderingen bestuderen én benutten. Zo houden we de communicatie van onze klanten fris, actueel en relevant.

Wie

Erik Vos   e-mail
adviseur, (ux-)ontwerper

Ontwerper, fotograaf, lettergek, en wereldverbeteraar. Netwerker in hart en nieren. Een geboren projectleider met genoeg souplesse om - als de klus erom vraagt - buiten de kaders te denken. 

Wies van Keulen   e-mail
ontwerper, illustrator, animator

Alert en aandachtig, met empathie voor alles om zich heen. Tekent, illustreert en animeert alles. Raadslid voor GroenLinks in Mook Middelaar. Voormalig bandlid en circusartiest. 

Vacature  
stagiaire

Ben je een HBO student en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Of gewoon een tijdje volwaardig meedraaien in een leuke studio? Stuur je motivatie en portfolio naar Erik Vos.


We werken graag samen met:

Richard Derks

Tekstschrijver

Ronnie Stevens

Webbouwer

Anita van Dalen

Webbouwer

Hester van der Grift

Illustrator

Sigrid Punt

Communicatieadviseur, trainer

Eva Broekema

Fotograaf

Rens Plaschek

Fotograaf