Moeilijke dingen eenvoudig uitleggen

Soms legt een filmpje of plaatje meer uit dan een verhaal. Soms biedt een schema meer inzicht dan een rapport. Wij visualiseren informatie en verhelderen ingewikkelde vraagstukken. Onze analytische aanpak, gecombineerd met een sterk gevoel voor beeld maakt dat we doelgericht tot de kern van het verhaal komen. Daarbij gaan wij een nauwe samenwerking aan met onze klanten en denken graag kritisch mee. Onze ontwerpers begeleiden elke stap: van het bepalen van het doel en doelgroep, het analyseren en verhelderen van de data, tot het ontwikkelen van een passend concept. 

Velicia aut prenis doluptatur? Quia nihil eum consed minvel ma comnihi tatquam rem. Bit acest, ommolorro exeruntiae rerum nist, officipsa pra alitate molora nos ut autatemodit veles il ium ullabore pa sent dolor aborum veri assi rehentis eatatectet aligenienia conse reperunteces vent quos et experum aut faces rendipiet prerum fuga.

Mi, ut ut eos aut fugitio. Otat. Ihilia net quia volorer fernaturit milique commodit es eaque dolorum eaquia consenis aliquos eum rem aut explaut et fugit a delignis volupta tiistio temperfe.

Een tweede leven voor textiel

Wij werken graag mee aan 'opdrachten die ertoe doen'. Afvalscheiding is zo'n onderwerp. Voor de gemeente Arnhem -die graag bekend staat als 'groene en creatieve' gemeente- een belangrijke taak. Hoe leg je aan bewoners uit wat er met ingezameld textiel gemaakt kan worden? Zodat mensen snappen dat het wel degelijk zin heeft textiel in te zamelen. De lokale economie wordt er zelfs mee ondersteunt. Wij bedachten en schreven samen met de inhoudsdeskundige een korte animatie. In de tekenstijl die we voor de gemeente ontwikkelen.

Velicia aut prenis doluptatur? 

Quia nihil eum consed minvel ma comnihi tatquam rem. Bit acest, ommolorro exeruntiae rerum nist, officipsa pra alitate molora nos ut autatemodit veles il ium ullabore pa sent dolor aborum veri assi rehentis eatatectet aligenienia conse reperunteces vent quos et experum aut faces rendipiet prerum fuga. Mi, ut ut eos aut fugitio. Otat.

Ihilia net quia volorer fernaturit milique commodit es eaque dolorum eaquia consenis aliquos eum rem aut explaut et fugit a delignis volupta tiistio temperfe

Het ondergrondse zichtbaar gemaakt

In het stationsgebied van Arnhem werkt men met een ondergronds afval transport systeem (OAT). Omdat vuilniswagens het gebied niet in kunnen - en ook om andere redenen ongewenst zijn - is een soort buizenpost voor afvalzakken bedacht. Het schijnt behoorlijk uniek te zijn want er komen bussen mensen langs om het te bekijken. Maar ja, ondergronds dus niet zo veel te zien. Wij maakten een enorme schematische voorstelling op de muur bij de entree waarop het principe wordt uitgelegd.

Nooit meer de weg kwijt

De wijk Molenkom is in de jaren '80 van de vorige eeuw aangelegd volgens de dan geldende stedebouwkundige inzichten. Als een hand met lange vingers grijpt de straat (met maar één naam) het wijkje in. Maar dat stelt menig pakketbezorger voor hoofdbrekens. Waar vind ik nummer 7? Tegenover 6? Of naast 8? Wij bedachten een object van staal dat het stratenpatroon weergeeft. Op de drie entrees van de wijk geplaatst, is het nu een sieraad aan de vingers.

Schema's en diagrammen

Stroomschema's, beslisbomen, infographics. Ze hebben geen geheimen voor ons. Drukwerk of digitaal, altijd in het juiste formaat en format. Cijfers worden plaatjes, begrippen worden iconen. Mooie aanvullingen op jaarverslag, rapport of nieuwsbrief.

Monique Bluyssen - Communicatiemanager - Verandermanager - Trainer - Coach
‘Je kunt goed met ze sparren, dat vind ik heel belangrijk. En dat vraag ik ook van ze.’

Kijkplaten, we zijn er gek op. Veel informatie, veel kleur, veel om te kijken. Dus houdt de tekst nu even op.

films illustraties infographics presentaties